RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Бургасмед издава резултат от PCR теста за COVID-19 и на английски език

Скъпи пациенти, с официална заповед на Министъра на здравеопазването Лабораторията на ДКЦ “Бургасмед“ е вписана като официално акредитирана за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати, като същите са валидни при пътувания извън страната.

 

Ако планирате пътуване в Гърция или друга държава и имате нужда от извършване на тест за коронавирус чрез PCR методика "Бургасмед" Ви предлага изследване чрез експресен и стандартен PCR тест с документ с резултата Ви и на английски език.

 

За издаването му е необходимо да попълните личните си данни на място в медицинския комплекс или предварително, като можете да изтеглите документа от системата ни за Онлайн резултати след въвеждане на индивидуалния ви потребителски номер и парола, които се получават в деня на вземането на проба за изследването.

 

Документът е валиден само след поставянето на мокър печат и подпис на него в лечебното заведение!


Пробовземане за изследванията се взима:

Oт понеделник до неделя -за експресен PCR тест

Вторник и петък -за стандартен PCR тест

 

Изследване и по двата метода може да заявите само с предварително записване на час на тел. +359 892 222 686 - за експресен PCR тест, както и онлайн през системата на Superdoc.bg ТУК, и на тел +359 892 222 573 - за стандартен PCR тест.

 

Повече информация вижте ТУК