RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Ортопедът доц. Минчев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 8 и 22 юни

Доц. д-р Пламен Минчев, дм, водещ специалист по ортопедия и травматология с над 40-годишен опит, ще проведе платени прегледи на пациенти в ДКЦ „Бургасмед“ в две съботи този месец – на 8 и 22 юни. Прегледите са планирани от 11:00 часа до 14:00 часа, но обикновено продължават до приема на последния записал се за съответната дата на тел. 0892 222 525 или 056/ 999 980.

 

Доц. Минчев е началник на Клиниката по ортопедия и травматология в МБАЛ „Света Анна“ – Варна. Той лекува дегенеративни ставни заболявания, увреди на опорнодвигателната система, следоперативни усложнения, травми нуждаещи се от конструктивно костни пластики, а също остеомиелити и инфекции на костта. Интересите му са в областта на ендопротезирането на тазобедрена, колянна и лакътна стави, включително първично ревизионно ендопротезиране.

 

Изтъкнатият ортопед е ръководил Клиниката по ортопедия и травматология във Военноморска болница – Варна в продължение на 6 години. Освен това четири години е оглавявал отделение в Клиниката по ортопедия и травматология в болницата Едендейл в Питермарицбург, Република Южна Африка. Общо седем години, от 2003г. до 2009г., е участвал във военни мисии, съответно в Ирак и и Афганистан, в рамките на Военномедицинския отряд за бързо реагиране.