RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Проф.Тодор Захариев ще преглежда в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 ноември и на 15 декември

До края на годината съдовият хирург проф.Тодор Захариев ще извърши платени прегледи на пациенти със съдови заболявания в ДКЦ „Бургасмед“ на 17 ноември и на 15 декември. Прегледите ще се осъществят от 10.00ч. до 13.00ч. в кабинет 503, след предварително записан час на регистратурата на ДКЦ „Бургасмед“ или на телефони 0892 22 28 00 и 0892 22 25 25.

 

От шест месеца проф. Захариев, който има повече от 40 години опит по специалността, работи като методичен ръководител и консултант на Отделението по съдова хирургия на МБАЛ „Бургасмед“. Той е бил част от екипа на Клиниката по съдова хирургия и ангиология на Университетска болница „Проф. д-р Александър Чирков“ в София от нейното основаване през 1986 г., а през 1991 г. става неин ръководител.

 

Професорът е дългогодишен национален консултант по съдова хирургия към Министерство на здравеопазването и НЗОК и дългогодишен председател на Българското национално дружество по ангиология и съдова хирургия и бивш президент на Българската асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия (БАГССХ) и председател на Държавната изпитна комисия по специалността „Съдова хирургия“.