RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Благодарствен адрес към МБАЛ "Бургасмед"

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ!!!

Здравейте! Името ми е Анелия Мутафчиева, живея в град Трявна и работя като библиотекар и PR в Регионална библиотека „Априлов-Палаузов”– Габрово. Искам да споделя тук голямата си благодарност и признателността на всички мои близки и приятели за грижите, които бяха положени за мен в МБАЛ Бургасмед! На третия ден от едноседмичната морска почивка в Черноморец и Созопол на семейството ми – съпруг и внучки – на 2 септември 2020 година съвсем неочаквано, в средата на деня и за части от секундата счупих твърде лошо десен глезен и тибия на подбедрицата, имаше открита фрактура…! За мой огромен късмет провидението чрез Спешна помощ ме доведе в МБАЛ Бургасмед – Бургас, кв. „Меден рудник”. От самото влизане в болницата и приемането ми в Ортопедично отделение, до края на престоя ми там – 10 септември 2020 година, аз получих абсолютно адекватни, високопрофесионални и незабавни грижи! Операция ми бе направена на 4 септември 2020 година от д-р Джума Ханифи и д-р Пиро Андон, прекрасни лекари, чиито умения са двойно пропорционални на младостта им! Д-р Ханифи бе също лекарят, който ме прие от Спешна помощ и намести по най-добрия начин ужасно счупения ми крак! Д-р Андон и д-р Ханифи (по някакъв начин присъстваше и д-р Ал Али) извършиха операцията на високо професионално ниво и създадоха заедно с целия екип в операционна много спокойна, позитивна и лишена от всякакво напрежение атмосфера, което изисква допълнителна специална благодарност и предизвика моето възхищение. Трябва да отбележа и перфектно поставената ми спинална упойка от лекарката анестезиолог в началото на операцията!


Чувствах се много добре непосредствено след операцията, а и в следващите дни! Бях обгрижвана непрекъснато, без всякакви принуди, изключително любезно и търпеливо от целия екип на отделението – от санитарите до завеждащия д-р Пацов, на който изказвам също специални благодарности за чудесните медици и персонал, които обединява! Специална благодарност за мед.сестра Роса Демирева и за ст. мед. сестра Мария Семерджиева, НО, и за всички, абсолютно всички от екипа на „Ортопедия и травматология”!!!

 

Не на последно място трябва да отбележа повече от добрите и комфортни условия в болница „Бургасмед” , приветливата, съвременна и хигиенична обстановка, вкусната храна и усмивките на хората! Пожелавам много-много здраве, успех и късмет на този екип и на цялото болнично заведение – МБАЛ Бургасмед! Специални благодарности! НА ДОБЪР ЧАС