RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Поздравителен адрес до д-р Недялков и екипа на АГ отделение на МБАЛ Бургасмед

Поздравителен адрес до д-р Недялков и екипа на АГ отделение на МБАЛ Бургасмед Поздравителен адрес до д-р Недялков и екипа на АГ отделение на МБАЛ Бургасмед Поздравителен адрес до д-р Недялков и екипа на АГ отделение на МБАЛ Бургасмед
Поздравителен адрес до д-р Недялков и екипа на АГ отделение на МБАЛ Бургасмед

Пиша Ви за да изкажа безкрайни благодарности на д-р Недялков и екипът му, както и на прекрасният сестрински екип от Отделение по акушерство и гинекология.

 
Казвам се К. Б. и съм от София. На 7 Август моята току що започнала почивка се провали и постъпих във Вашата болницата с изключителни билки в коремната област. 
Бях много уплашена, тъй като в този момент се намирах на другият край на България, далеч от семейството си. Тогава попаднах в ръцете на д-р Недялков. 
Изключително съм благодарна за адекватната и бърза намеса, за човешкото отношение и грижите, които получих. Късметлийка съм, че попаднах именно на Вас. 
 
Също огромни благодарности и на екипът от сестри и положените им грижи към мен, както и за топлото и мило отношение, с което определено забравих за разстоянието от дома.
 
От мое име и от името на семейството ми им желаем да са здрави, все така всеотдайни в работата си, мили и достойни за пример!
 
Благодаря от сърце!