RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Честит Бабинден на всички акушер-гинеколози, акушерки и неонатолози!

Бабинден, 21 януари, е празник със специфична емоция в МБАЛ "Бургасмед".  Денят на родилната помощ е повод за заслужена гордост и пожелания за още много здрави и енергични бебета, които да проплачат в отделението по АГ и да бъдат обгрижвани с нежност, обич и внимание в Неонатологията.

 

В приветствието си до екипа на АГ отделението, неговият началник д-р Владимир Неделковски и старшата акушерка Атанаска Стоева изтъкват, че няма по-важна и по-благородна кауза от тази да помагаш да се роди нов живот. Те добавят:

 

„Ние сме хората, които подкрепяме родилката, за да бъде нейната мисия успешна - раждането на дете.

Бъдете здрави и знайте, че любовта и грижите, които сте подарили остават следа в живота на много семейства!

 

Честит Бабинден!“

 

Думи на благодарност отправят към колегите си и ръководителят на Отделението по неонатология д-р Десислава Йончева и старшата неонатологична акушерка Таня Панайотова:

 

„Денят на родилната помощ  е един от най – красивите празници в нашия календар. Той носи надежда, светлина и вяра в бъдещето.

 

Изказваме своята благодарност и признателност към труда на всички наши колеги, благодарение на които на бял свят се появява нов живот.

 

Пожелаваме им да бъдат много здрави и все така всеотдайни в грижата за най- малките пациенти!“

 

Целият екип на „Бургасмед“ честити празника на отделенията по АГ и неонатология и пожелава на всички акушер-гинеколози, акушерки и неонатолози здраве, щастие и успехи, а на пациентките: „Вяра, надежда, любов и здрави бебенца!“