RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Д-р Теккели става част от екипа на Отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ "Бургасмед"

С удоволствие ви представяме новия член на Oтделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Бургасмед д-р Бюлент Теккели
 
 
Д-р Теккели завършва образованието си в Медицински университет гр. Пловдив през 2003г.  Придобива специалност по Акушерство и гинекология през 2009г. 
 
Притежава удостоверение по Ултразвукова диагностика, Колпоскопия и тъканно деструктивно лечение на доброкачествени изменения на маточната шийка, Диагностична лапароскопия в гинекологията,Оперативна лапароскопия в Гинекологията
 
От май до ноември 2003г. д-р Таккели е ординатор в ЦСМП гр. Пазарджик. Практикувал е в Специализираната болница за долекуване и продължително лечение в гр. Малко Търново, ЦСМП гр. Пловдив и в Отделението по акушерство и гинекология към МБАЛ „Свети Мина“, гр. Пловдив (2009-2013г.). От 2014 до 2016г. е лекар-ординатор в Комплексен онкологичен център в гр. Пловдив, от декември 2016 до май 2020г. е началник на Отделението по акушерство и гинекология към МБАЛ „Свети Мина“, гр. Пловдив.
 
Интересите на д-р Теккели са в областта на оперативната онкогинекология като извършва отворени и лапароскопски операции.
 
 
Добре дошъл на д-р Теккели, желаем му много ползотворна и успешна работа в МБАЛ „Бургасмед“ в името на здравето на пациентките от гр.Бургас и областта.