RU
Back to top hospitalburgasmed.bg

Д-р Петко Димов, началник на Хирургично отделение с престижно отличие

За трета поредна година д-р Петко Димов, началник Отделение по Хирургия към МБАЛ "Бургасмед" бе класиран сред най-добрите специалисти от лигата "Лекарите, на които вярваме".

Годишната класация на в. 24 часа събира най-авторитетните медици в България, на които пациентите са гласували доверие.
"Горд съм, че за трета поредна година съм сред номинираните в престижната класация. За мен това е призвание за качеството на медицинските услуги, която предоставяме в нашата болница", сподели д-р Димов.

Д-р Петко Димов, д.м. завършва в Медицинския университет в Плевен и трупа опит през годините в най-престижните хирургични клиники в страната.
Той ръководи цялостната дейност на хирургичното отделение в МБАЛ "Бургасмед" като тесните му професионални интереси са в обсатта на хиругия на стомах, диафрагмални хернии, хиругия на дванадесетопръстник, операции на дебелото черво, оперативни интервенции на правото черво, хиругия на ануса, хирургично лечение на черния дроб, оперативно лечение на жлъчен мехур, хирургично лечение на жлъчни пътища, хирургични интервенции на панкреаса, хиругия на тънкото черво, хирургия на щитовидна жлеза, хернии на предна коремна стена, операция на далак, хирургия на ретроперитонеалното пространство.